SAJE heeft de ambitie om films en tv-films van christelijke inspiratie, schatten van gisteren, vandaag en morgen, toegankelijk te maken voor het Nederlandstalige publiek. Begonnen in Frankrijk en vervolgens in Franstalig België, is er ook vraag om dit in Vlaanderen te starten.

Hoe? Door ze in de bioscopen te verdelen, op DVD/VOD, maar in de toekomst ook door onze eigen scenario’s te produceren.

Er is momenteel een ongekend aanbod van christelijk geïnspireerde films die geproduceerd worden in andere landen. In de Verenigde Staten komen de meeste van deze ‘big budget’ films op de markt onder het label van de grootste filmstudio’s, omdat katholieken, protestanten en evangelische christenen zich massaal mobiliseren om het succes mogelijk te maken van actueel relevante films zoals “Heaven Is for Real”, “Son of God” of “God’s Not Dead”.

Het is nu aan ons om aan te tonen dat er in Vlaanderen ook een echte markt is voor de zogenaamde “faith based movies” (op geloof gebaseerde films). En daarom hebben we u nodig!

Hoe ons helpen? Bijvoorbeeld door een speciale filmvoorstelling te organiseren voor uw parochie; door een filmvoorstelling op school te organiseren voor uw leerlingen; door de informatie rond u heen te verspreiden; door folders te verdelen; en natuurlijk ook door onze films in de bioscoop te zien!

Om te beginnen, moeten we in contact met u blijven en een omvangrijk netwerk rond SAJE uitbouwen. Dat kan heel eenvoudig: ga naar ons inschrijvingsformulier. Op die manier kunnen we u op de hoogte houden van onze volgende vertoningen bij u in de buurt!

En vergeet vooral niet de onderstaande video te delen met al uw vrienden, waarvoor dank!

Met SAJE keert u terug naar de cinema!

Klik op deze video om de visie te ontdekken die ons inspireert:
(momenteel zijn er nog geen NL ondertitels, waarvoor onze excuses)

Verantwoordelijke van SAJE in België:

Jacques Galloy – SAJE Belgium

 

De zetel van SAJE in Frankrijk:

https://www.sajedistribution.com/

Hubert de Torcy – Directeur

Hubert de Kerangat – Marketing en Communicatie

Marie-Hélène Vincent – Administratie

Davy Antoine – Distributieverantwoordelijke

Mathilde Barbieux – Assistente Communicatie en Marketing